Entrega dels premis del I Concurs Nacional de Fotografia de l’Olleria

dscf2252l’Alcalde i la regidora de Cultura, i al centre la tercera classificada en la categoria lliure Cristina Jordà Gomar.

Este dissabte per la vesprada es van entregar el premis del I Concurs Nacional de Fotografia de l’Olleria, coincidint amb la inauguració de l’exposició dels treballs que el jurat ha considerat més destacats, i que romandran exposats diverses setmanes a la sala Goya.

En la categoria lliure el primer premi ha anat a parar al saragossà, José Ramon Moreno Fernández, amb l’obra “Deshabitaciones, Reservado derecho de admisión”. En segon lloc ha quedat la fotògraf de Reus (Tarragona), Mª Gràcia de la Hoz amb la peça “Colom”, i el tercer premi se l’ha endut Cristina Jordà Gomar de Gandia amb la imatge titulada “Cartas que nunca te escribí”.Pel que fa a la categoria local, el guanyador ha estat l’alcoià, Toni Miranda López, amb una obra titulada “Monasterio y lavadero”.

Cal recordar que el concurs ha estat organitzat per AFLO amb la col·laboració entre altres de l’Ajuntament de l’Olleria.