Enrique García clausura el III Curs de Direcció Musical de La Nova de l’Olleria

Durant el descans es van entregar els diplomes als cursetistes

El Teatre Goya de L’Olleria acollia dissabte passat al concert clausura del III Curs de Direcció Musical organitzat per l’Agrupació Escola Musical La Nova junt amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Olleria.

El concert que va comptar amb la presència de l’alcalde de L’Olleria, José Vidal i diversos membres de la corporació Municipal s’iniciava amb una primera part en què els assistents, que abarrotaven el Teatre Goya, van poder disfrutar dels pasdobles, Flores Españolas i Agüero que van estar dirigides pel director de La Nova, José Ureña, i de les peces Suite Hebraica i una selecció de la pel·lícula Indiana Jones que van ser dirigides per alguns dels alumnes que han participat enguany en el curs.

Abans de la segona part, durant el descans es van entregar els diplomes als cursetistes i tant La Nova com l’Ajuntament van entregar un detall record al mestre Enrique García Asensio.

Ja en la segona part, es va escoltar el Barberillo de Lavapiés i el Bateo que van estar a càrrec dels alumnes del curs tancant el concert Enrique García Asensio amb el pasdoble, Tercio de Quites en homenatge al seu autor, Rafael Talens Pelló, pel seu amic Enrique García Asensio.

Totes les peces van ser interpretades per la banda de l’Agrupació Escola Musical La Nova.

Finalment, els assistents al concert van poder igualment veure l’exposició que durant tota la setmana passada ha estat en el hall del teatre sobre la vida d’Enrique García Asensio.