Enric Morera dóna suport a la plataforma contra la planta d’animals

Durant la seva visita a la Pobla del Duc

Enric Morera, Síndic de Compromís i cap de llista per la circumscripció de València a les properes eleccions del 24 de maig, visitava la Pobla del Duc per tal de donar suport al nou col·lectiu de Compromís per La Pobla de Duc que per primera vegada es presenta a les eleccions municipals.

Morera que es va reunir amb el candidat a l’alcaldia de Compromís, León Mompó, membres de la llista i ciutadania en general, va recordar que els ajuntaments d’Otos i d’Ontinyent a proposta de Compromís havien interposat recursos contenciosos administratius davant la tramitació administrativa per ubicar una planta de residus d’animals morts a la Pobla del Duc. “No anem a tolerar que els pobles d’interior siguen els oblidats en matèria d’inversions educatives, sanitàries, de comunicació, de serveis i per contra, es pretenga ubicar instal·lacions nocives que no aporten res bo a la població” , afegia Morera a la trobada ciutadana.

Per últim i davant del nerviosisme del PSOE de la Pobla del Duc “que des del primer dia està entrebancant la campanya de Compromís i auto proclamant-se tot el protagonisme de lluita contra la planta, en compte de reconèixer la tasca de la plataforma ciutadana”. Els membres de la candidatura local de compromís traslladaven a la ciutadania el seu reconeixement pel treball fet, el seu compromís de “no permetre la planta a la Pobla del Duc i demanaven al PSOE respecte per la pluralitat política que a partir del 24 de maig es reflectirà a l’ajuntament i que requerirà de més capacitat de diàleg i més consens”.