Alumnes de la Ribera, la Costera, la Canal de Navarrés i la Vall d’Albaida estudien el cicle formatiu de cuina, elaboren plats creatius e innovadors.
Els fogons ja estan de nou encesos, tot preparat fins el mínim detall i els alumnes disposats a fer el seu treball el millor possible. Fins a Enguera es desplacen comensals de totes les poblacions dels voltants. Dimecres i dijous es continua oferint un menú en les instal·lacions del centre.
L’objectiu d’aquest servei es donar formació específica i d’alta qualitat als alumnes. La formació pràctica es una garantia per a conèixer la realitat del sector de la restauració.
Dimecres i dijous a les 14:00 comencen a donar servei de restaurant. El preu del menú es de 10€. Cal reservar abans cridant al centre 96 222 41 90. A més a més l’ IES Enguera dona un servei de menjar per emportar de dimarts a dijous.
MENÚ RESTAURANTE MIECORLES 7 DE MARZO
SURTIDO DE TOSTAS
ALBONDIGAS DE LA ABUELA
____________________________________________________
CINTAS NEGRAS CON RAGU DE CALAMARES
O
PIMIENTOS DEL PICO RELLENOS DE BRANDADA
____________________________________________________
BACALAO CON AJOS CONFITADOS Y MERMELADA DE TOMATE
O
BROCHETA DE SOLOMILLO DE CERDO CON SALMORRETA
O
TOURNEDOS A LAS TRES SALSAS
__________________________________________________________________
POSTRE DEL CHEF
P.V.P: 1O €