Enguera acull la jornada Red Natura 2000

L’acte es va celebrar dilluns a Enguera

Els alcaldes i regidors de la província de València van tenir oportunitat de conèixer el nou «Marc regulador territorial en els municipis forestals de la Comunitat Valenciana”. Va ser aquest dilluns, a la localitat d’Enguera a través de la Jornada sobre Llei urbanística i Red Natura 2000, la qual va tractar les afeccions territorials i mediambientals.

En aquest acte van estar presents l’alcalde de la Font, Vicente Belda i la regidora d’Agricultura i Medi ambient, Ibana Tormo. Tots dos estan d’acord en estudiar de forma minuciosa la possible adhesió o no adhesió del municipi a AMUFOR i els beneficis que puguen derivar-se de la participació.

Entre els assistents a aquesta jornada hi havia el director general de Medi Natural de la Generalitat, Alfredo González, entre altres assistents en una convocatòria que va reunir prop de 35 persones.

Entre els objectius de l’Associació de Municipis Forestals de la Comunitat Valenciana destaquen «la defensa del medi ambient i de la natura en els espais forestals en harmonia amb la seua població a més d’afavorir la vertebració del sector forestal en tots els seus nivells i contribuir a l’augment de la cultura forestal «, tal com destaquen en el seu espai web.

Foto: http://www.wwf.es