Enfonsament del terreny en un tram de l’Avinguda del Tèxtil a Ontinyent

Un enfonsament del terreny obliga a l’empresa adjudicatària a repavimentar un tram de les obres de l’Avinguda del Tèxtil

L’actuació es durà a terme esta setmana sense interrompre el trànsit rodat en aquest accés a la població

L’enfonsament del terreny en un tram de l’Avinguda del Tèxtil es la causa per la qual estos dies s’està procedint a realitzar tasques de repavimentació en esta zona. Les obres estan duent-se a terme per part de l’empresa adjudicatària de les recents obres realitzades a la zona dins la segona fase d’urbanització de l’Avinguda del Tèxtil, finançades pel Pla d’Inversió Productiva de la Generalitat Valenciana, i en tractar-se d’una rectificació de les referides i recents obres, l’actuació corre a càrrec del contractista.

En aquest tram, ubicat a l’altura de l’empresa Colortex, hi ha un encreuament de pluvials i passa un col·lector, on, segons s’ha explicat des de l’Oficina Tècnica Municipal, el compactament realitzat va tenir algun problema o no va emprar el material adequat, raó per la qual en passar els dies s’ha enfonsat lleument part del ferm, provocant dues zones desnivellades a l’asfalt. “Tant punt com ens hem assabentat de la situació hem donat avís perquè es procedira a resoldre el problema el més aviat possible”, comentava la coordinadora de l’àrea de Territori, Rebeca Torró, qui confirmava que “les obres han començat hui dilluns i duraran un parell de dies, per la qual cosa esta mateixa setmana estaran finalitzades”.

Les obres van a incloure el buidament del terreny, la recompactació del mateix i posterior pavimentació amb formigó i aglomerat asfàltic. La intervenció es farà de manera progressiva als dos sentits de circulació i deixant sempre un carril transitable en cada sentit, per tal de no interrompre el trànsit rodat en aquest accés a la població.