Encontre d’atletisme per a persones amb discapacitat intel·lectual

El pròxim dimecres a la Ciutat de l’Esport

La Ciutat de l’Esport de Xàtiva acollirà el pròxim dimecres el primer encontre d’atletisme en pista per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Un esdeveniment que reunirà a més de 200 esportistes de tota la província de València. Sueca, Silla, Requena, Aiora, València, Massanassa, Castelló de la Ribera, entre altres participaran, al costat del C.O. La Costera de Xàtiva, en aquest campionat que donarà inici a la temporada atlètica d’aquest col·lectiu, en el que, per mitjà de la Coordinadora de centres ocupacionals (COPAVA) es reuniran en tres ocasions. La primera, el pròxim dimecres a Xàtiva, la segona a la Universitat Politècnica de València i la tercera a Ontinyent.

La competició, organitzada pel C.O. La Costera, oferirà una combinació de proves oficials d’atletisme en pista i unes altres de proves adaptades per a donar cabuda a qualsevol persona independentment del tipus de discapacitat. La competició començarà a les 11 del matí amb la prova de relleus 4X100 per a acabar amb les proves oficials de 100 metres.

Des del C.O. La Costera es vol convidar a tots els aficionats a l’esport i l’atletisme en particular a què es passen per les instal·lacions de la Ciutat de l’Esport per veure un campionat d’atletisme d’un grup de gent que malgrat la seua discapacitat, és capaç de fer esport, i al mateix temps mostrar que també hi ha una altra forma de fer esport.