Els xiquets i xiquetes sahrauís de la Costera passaran un cap de setmana a l’Alberg del Túnel de Canals

Un any més els xiquets i xiquetes sahrauís que passen l’estiu a la comarca de la Costera que estan acollits pels col·lectius d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva i SAPS de Canals aniran d’acampada. També participaran els xiquets sahrauís acollits pel col·lectiu de SAHABA de Manuel. Els propers dies 20, 21 i 22 de juliol es realitzarà l’acampada a l’Alberg i Aula de Natura del Túnel a Canals que està situat en plena Serra Grossa, a mitjan port de l’Olleria. L’alberg compta amb una capacitat per a 40 persones, amb cuina, menjador i sales d’esplai, així com zones recreatives per tal que els nens puguen jugar i gaudir de la natura.

Durant l’acampada hi hauran monitors sahrauís i els coordinadors del programa de Vacances en Pau de cadascun del col·lectius que participen. A més a més, les activitats que es realitzaran en aquestos tres dies han estat preparades per monitors del Grup Scout COHINOOR de Xàtiva. Aquest grup ha col·laborat en altres ocasions amb el col·lectiu d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva.

Moltes seran les activitats que es faran al llarg del cap de setmana i aquesta acampada servirà per tal que els xiquets i xiquetes sahrauís convisquen junts (i sense les famílies acollidores) en plena natura.

TROBADA DE FAMÍLIES I DELS XIQUETS I XIQUETES SAHRAUÍS A LA COSTERA

El diumenge 22 de juliol, l’últim dia de l’acampada, se celebrarà un berenar popular amb els xiquets i xiquetes sahrauís, amb les seues famílies acollidores i amb els socis, amics i simpatitzants de la causa sahrauí de la Costera. Aquest acte servirà per passar una vesprada diferent al paratge del Túnel de Canals. Una vegada finalitze l’acte, els xiquets i xiquetes sahrauís retornaran amb les seues famílies acollidores.