Els xiquets d’Albaida podràn presenciar l’entrega de les claus màgiques de la ciutat als Reis Mags d’Orient

L’Ajuntament d’Albaida ja està preparat per donar la benvinguda als tres Reis Mags d’Orient que, com ja és habitual, començaran a recórrer el municipi el avui dijous 5 de gener a les 17.30h de la vesprada.

La comitiva reial la formaran els Reis Mags acompanyats dels patges que es desplaçaran per els carrers de costum fins a la Plaça Major.

La Cavalcada, esperada per tots els xiquets i viscuda amb il·lusió pels majors, partirà del Carrer Rosendo Juan i recorrerà els següents carrers; Arqueòleg Ballester, Verge del Remei, San Joan i Elias Tormo fins arribar a la Plaça Major on seran rebuts per l’Alcalde junt amb la Corporació Municipal i els càrrecs de la Comissió Verge del Remei 2011 i 2012.

Aquest any, com a novetat, els xiquets i xiquetes d’Albaida podran presenciar a la Plaça Major el Lliurament de les Claus Màgiques de la Ciutat a Ses Majestats. els Reis Mags, que els permetran entrar en totes les cases d’Albaida. Posteriorment els Reis Mags d’Orient adoraran al nen Jesús i tot seguit el Rei Melcior pronunciarà unes paraules per a tots els xiquets i xiquetes d’Albaida.

A més a més, l’Alcalde de la ciutat, Josep Antoni Albert, la Regidora de Benestar Social, Eva Tormo, i la resta de la Corporació Municipal aprofitaran l’arribada dels Reis Mags per fer entrega als majors de la Residència d’Albaida d’un regal, per fer, que aquestes dates d’il·lusió i de germanor, arriben a tots els indrets d’Albaida.