Els veïns de Montesa ja poden participar als plens de l’ajuntament

Ahir dijous 29 de setembre, l’Ajuntament de Montesa va celebrar el primer ple ordinari de la legislatura 2011-2015 i tal com va prometre en juny el nou equip de govern format pel PSPV-PSOE i BLOC-Compromís, al final del ple celebrat esta setmana, veïnes i veïns de Montesa han pogut formular preguntes d’interès municipal i realitzar propostes als membres de la corporació.

Per a molts assistents, l’experiència de participació ciutadana al ple ha estat molt positiva, ja que “Sense haver a l’ordre del dia cap tema polèmic a tractar, la sala de plens s’ha ompli’t de públic amb ganes de participar i escoltar el que debatia la corporació municipal.

El present ple ha servit també per aprovar la nova ordenança que regula la taxa municipal per celebrar bodes civils, realitzar al·legacions al traçat del gasoducte Montesa-Navarrés i fer seguiment i control de la gestió municipal.

El públic s’ha interessat entre altres temes per la gestió de residus i la situació econòmica actual de l’ajuntament i la deixada per l’anterior govern dirigit pel popular José Albalat, ara portaveu de l’oposició. Al respecte, el nou alcalde Juan Garcia s’ha compromès a informar pròximament de forma detallada.

Durant el plenari, José Barberà, regidor de esports, ha informat als assistents que l’equip de govern, davant un pressupost insuficient per costejar la carrera popular “Pujada al Castell” a decidit anular la prova prevista per al dissabte 15 d’octubre. Barberà ha lamentat tindre que suspendre la prova d’atletisme, però ha insistit en que l’ajuntament no pot gastar-se els diners que no té i més encara quan no s’ha pogut pagar una factura pendent de la carrera celebrada ara fa un any.