Els Sub-15 i Sub-17 del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- triomfen en la 4a Prova Nacional disputada a Cerdanyola del Vallés

campeones-mixtos-barbara-saLa 2a Jornada del Rànquing Autonòmic de Veterans es disputa el proper diumenge a Xàtiva

El passat cap de setmana, 14 i 15 de novembre, es va disputar a Cerdanyola del Vallés (Barcelona), la 4a Prova del Circuit Nacional Sub-15 / Sub-17, a la que van assistir com a integrants de la Selecció Autonòmica Valenciana Bárbara Salinas, Anna Feliu, David Cervelló, David Siles i Cristian Vera; i també els jugadors pertanyents al club xativí María Solves, Josep Pérez, José Manuel Ferre i Alex Abellán.
Èxit esportiu l’aconseguit pels jugadors participants, en la categoria Sub-15 la parella integrada per Bárbara Salinas / David Cervelló es van proclamar campions en dobles mixtos. David Cervelló va ser segon en individual masculí, Bárbara Salinas tercera en individual femení i Anna Feliu / Inés Sánchez, de Xàtiva / Alacant, van ser terceres en el dobles femení.
En la categoria de Sub-17 es van repetir els triomfs i David Siles es proclamava campió en individual masculí al véncer en la final, al també integrant de la Selecció Valenciana, Adrián Martínez del CB. Alacant; en dobles masculí David Siles / Cristian Vera eren tercers, i Josep Pérez / Juan Antonio Ortiz, de Xàtiva / Alacant, van ser quintos; finalment en dobles mixtos María Solves / Josep Pérez eren segons.
L’agenda esportiva per a este pròxim cap de setmana inclou dos esdeveniments esportius, dissabte que ve dia 21, es disputarà en el Centre de Tecnificació d’Alacant la 2a Jornada dels XXVIII Jocs Escolars en la categoria Sub-15 en les modalitats de dobles i mixtos, està prevista la participació dels jóvens jugadors Sub-15 del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- i de l’Escola Municipal de Bàdminton. El diumenge 22 es disputarà en el Pavelló Municipal de Xàtiva (carretera d’Alzira), en horari de 9:00 a 14:00 hores, la 2a Jornada del Rànquing Autonòmic de Veterans en les modalitats de dobles i mixtos, en la que els jugadors xativins intentaren aconseguir les bones classificacions collides en el rànquing anterior.