Els Sub-13 del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- debuten en el Campionat d’Espanya de la seua categoria a Terol

alex-abellan-nerea-alvent
Els veterans del club xativí competiran, el pròxim cap de setmana, en el Campionat d’Espanya de La Corunya

Entre el 23 i 25 d’abril es va disputar en Alcorisa (Terol) el Campionat d’Espanya Sub-13, dins del programa “Es Busca Campió”, dels deu seleccionats a la Comunitat Valenciana cinc eren jugadors del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar-: Nerea Alventosa, Alex Abellán, Raúl Martínez i Josep Gadea. Amb tota la il·lusió del món van anar estos jóvens jugadors del club xativí per a participar en el seu Primer Campionat d’Espanya, en pista van influir els sortejos, els nervis, etc, el que va fer que alguns tornaren contents amb l’experiència i tots amb més ganes d’entrenar per a la pròxima vegada tindre més possibilitats.
josep-gadea-cbx2010-javieraPassava a quadre d’octaus de final un de cada grup, i només Alex Abellán, aconseguia guanyar els seus tres encontres i quedar entre els 16 primers individuals.
En el femení, Nerea Alventosa del Club Xàtiva i Nerea Ivorra del Club Beneixama, guanyaven un encontre.
En els dobles masculins, Josep Gadea / Raúl Martínez van guanyar un encontre en grup, el mateix que els seus companys en dobles mixtos Nerea Alventosa / Alex Abellán.

En l’agenda esportiva del pròxim cap de setmana cal destacar el Campionat d’Espanya de Veterans que es diputarà entre el 30 d’abril i el 2 de maig en el Pavelló del Club del Mar de La Corunya, està previst que acudisquen, amb les esperances de repetir els èxits del passat any, un bon nombre de jugadors de la Comunitat entre els que hi haurà una nombrosa representació del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar-