Els Sub-13 del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar-, Alex Abellán i Nerea Alventosa, triomfen en el Campionat Autonòmic Sub-13 disputat a Xàbia

camp
En la Prova del Circuit Nacional de Binefar (Osca), Cristina Muñoz / Sandra Vera es proclamen subcampiones en dobles femení

El dissabte passat dia 20, es va disputar en el Pavelló Municipal de Xàbia el Campionat Autonòmic Sub-13 corresponent als XXVIII Jocs Escolars. Els 16 millors jugadors i jugadores de la Comunitat Valenciana en la categoria van disputar encontres de gran qualitat que fan pensar en un bon futur para en bàdminton en la nostra Comunitat.
Els jugadors del Club Bàdminton -València, Terra i Mar-, Alex Abellán i Nerea Alventosa, van triomfar al proclamar-se Campions en individuals masculí i femení respectivament, i també campions com a parella en dobles mixtos. Pel que fa a la resta de participants xativins cal assenyalar la presència en el quadre d’honor de Michael Llorens, de la E.M. de Xàtiva, subcampió en individual masculí; en dobles masculins Michael Llorens / Tomás Martínez, de Xàtiva / Manises, van ser subcampions; i Nerea Iborra / Raúl Martínez, de Beneixama / C.B. Xàtiva, que van ser subcampions en dobles mixtos.
Finalitzat el campionat El senyor José Francisco Erades, Regidor d’Esports de l’Il·lm. Ajuntament de Xàbia, i D. Vicente Ferrer President de la Federació Valenciana de Bàdminton, van fer entrega dels trofeus als campions.
Nerea Alventosa i Alex Abellán han sigut convocats a la concentració Nacional “Es Busca Campió”, que tindrà lloc del 26 al 30 de març en Cercedilla (Madrid); i el Sub-17 també del Club Bàdminton -València, Terra i Mar- David Siles, que entrena en el Centre de Tecnificació d’Alacant, han sigut convocat per la Federació Espanyola de Bàdminton per a disputar el Campionat del Món Escolar, que tindrà lloc en Sofía (Bulgària) del 25 al 31 de maig.
Bones classificacions dels jugadors del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- que van disputar diumenge passat 21 de març en Binefar (Osca) la Prova del Circuit Nacional de Bàdminton valedora per al rànquing nacional. La parella xativina Cristina Muñoz / Sandra Vera es van proclamar subcampiones en dobles femení al perdre en la final davant de Noelia Jiménez /Paula Rodríguez, d’Osca, en dos sets per 21/8 – 21/16. En dobles masculí, Stefan Jille / Marcos Peñalver van ser tercers al caure en semifinals abans la parella d’Oviedo, Daniel Sánchez /Alberto Zapico, que finalment serien els campions en la modalitat, en un molt disputat partit a tres sets on el resultat final va ser 10/21 – 21/12 – 23/21. En individual masculí Stefan Jille i Marcos Peñalver queien en quarts de final i Cristina Muñoz / Cristian Vera repetien la mateixa classificació en dobles mixtos.
L’agenda per al pròxim cap de setmana inclou la disputa del Campionat Autonòmic Sub-17, valedor per al d’Espanya, que se celebrarà en el Pavelló Municipal d’El El Campello dissabte que ve 27 de març.