Els socialistes denuncien «l’autisme» del PP davant les situacions d’emergència social

Angulo: “L’actitud de Rus i els seus al plenari va ser indignant. Es neguen a buscar solucions per als veïns que pateixen fam”

La regidora socialista Xelo Angulo ha criticat amb contundència l’actitud del govern del PP de l’Ajuntament de Xàtiva al darrer plenari on reiteradament es va negar a tractar totes i cadascuna de les propostes que des de l’oposició es plantejaren per atendre les necessitats bàsiques que a hores d’ara són d’emergència extrema per a moltes famílies, fins i tot a nivell de que molts veïns de la ciutat es veuen abocats a demanar per a menjar.

Des de que va començar la crisi, el perfil de les persones en risc d’exclusió social a la ciutat ha variat significativament. Si en un primer moment van ser majoritàriament persones immigrants, estrangers o nouvinguts les persones que necessitaven de les ajudes per establir-se, hui en dia són ciutadans de Xàtiva, afirma Angulo. «Totes les mesures que per part del PP del govern central, autonòmic i local s’estan aplicant han empobrit de manera brutal els xativins: desmesurada pujada d’impostos, IBI, fem, baixada de salaris, pujada de la llum, etc que fan que les necessitats cada dia siguen més grans i que siga necessari que des de l’ajuntament que és l’administració més propera al ciutadà s’apliquen polítiques d’ajuda i emergència a les que puguen accedir fàcilment les persones necessitades, i és molt important que aquestes persones siguen coneixedores de tots els serveis i ajudes públiques a les que poden accedir», manifesta.

Al plenari del darrer divendres es va proposar des del grup municipal socialista una proposta per tal que aquests ciutadans que necessiten de les ajudes públiques en un moment tan crític com l’actual pugen conèixer i accedir de manera ràpida i coordinada als recursos disponibles. «Un problema que a hores d’ara és ja molt preocupant a la nostra ciutat i que passa per atendre llagues coles de persones que diàriament demanen la més bàsica de les necessitats: menjar. L’actitud de l’alcalde Rus va ser de negar-se a tractar la proposta«, critica la regidora.

Segons l’edil Xelo Angulo : “L’alcalde de Xàtiva Rus està mot més preocupat d’arreglar els problemes interns que té al seu propi grup municipal que d’atendre les necessitats vitals de veïns i veïnes de la ciutat i que té el deure i l’obligació de servir com a alcalde, per què així li ho han manat les urnes. Cada dia que passa es constata que ha perdut les ganes, ell ja té la seua vida resolta i li importa ben poc qué és el que necessiten els veïns de la ciutat. La desídia es pot corroborar fins i tot una vegada al mes als plens on ha d’atendre una sessió plenària de més de tres hores on es passa el temps jugant amb el mòbil, mirant-se el rellotge i l’hora per acabar el més aviat possible i fins i tot desestimant tractar assumptes per tal que no se li faça tard per anar a dinar”.

Finalment, la regidora ha explicat que per al seu grup municipal el benestar de les persones de la ciutat en moments tan delicats és la seua prioritat i el pilar fonamental del treball actualment en l’oposició. “Ens preocupa la nostra ciutat, les persones de la nostra ciutat. L’equip de govern de Rus ha perdut les ganes, es passen el dia perdent temps en lluites internes i ara som nosaltres, els socialistes, qui anem a liderar el canvi polític que la nostra ciutat necessita. És indignant que la gent passe fam i el PP els done l’esquena”, va sentenciar.

Un comentario sobre “Els socialistes denuncien «l’autisme» del PP davant les situacions d’emergència social”

  1. Pienso que el titular tiene un termino muy poco adecuado. El autismo es un sindrome, que sufren muchas personas y no tiene nada que ver con esta noticia.

Los comentarios están cerrados.