Els socialistes de Xàtiva s’uneixen a la “plataforma en defensa dels serveis públics”

Cerdà (PSPV): “No podem consentir que es continuen atacant serveis públics bàsics. Hem d’eixir al carrer i manifestar el nostre rebuig a la política de retallades de la Generalitat Valenciana”

Els socialistes de Xàtiva, encapçalats pel seu portaveu a l’Ajuntament, Roger Cerdà, participaren ahir en la constitució de la “Plataforma en defensa dels Serveis Públics”. Que està integrada pels partits polítics de l’oposició local, els principals sindicats de la funció pública, els col·lectius afectats per les retallades principalment, d’educació i sanitat, així com, diferents representants de la societat civil. En la primera de les reunions d’aquesta plataforma, s’acordà organitzar una manifestació en contra de les retallades i en defensa dels serveis públics per al proper dijous, dia 23 de febrer. L’eixida serà a les 18’00 hores des de la Plaça de Bous i està previst que finalitze a les portes de l’Ajuntament de Xàtiva, on un representant de la plataforma convocant donarà lectura al manifest elaborat.

Cerdà ha explicat els motius pels que el seu partit participa en la manifestació. Segons ell “aquells que tant hem lluitat per aconseguir uns serveis públics de qualitat, no podem consentir que continuen atacant-se com s’està fent actualment. És la nostra obligació eixir al carrer i manifestar el nostre rebuig a la política de retallades iniciada per la Generalitat Valenciana”. Així mateix, va fer una crida a la societat en general per a que participe en la mobilització ja que “les retallades ens els serveis públics basics com la sanitat i l’educació ens afecten a tots, ja que disminueixen la seua qualitat i incrementen les desigualtats socials”.

Finalment, el líder dels Socialistes de Xàtiva va manifestar el seu més absolut rebuig a l’actuació de la Policia davant de les manifestacions d’estudiants de l’IES Lluís Vives a la ciutat de València i va exigir la dimissió immediata tant de la Delegada del Govern, Paula Sanchez de León, com del Cap Superior de Policia a la Comunitat Valenciana, Antonio Moreno. Segons Cerdà, “l’actuació policial, davant de les manifestacions estudiantils, és més pròpia d’estat totalitari i dictatorial que d’un estat democràtic i de dret com és el nostre”, va sentenciar.

6 comentarios sobre “Els socialistes de Xàtiva s’uneixen a la “plataforma en defensa dels serveis públics””

 1. Esta va a ser la tónica general durante los próximos cuatro años. Y curiosamente los socialistas son los únicos ciudadanos que moralmente carecen de autoridad para quejarse de nada. Pensar que hace 2 meses estaban en el gobierno…

 2. On estava el PSOE el 29 de Septembre del 2010 (Vaga general convocada pels sindicats contra el govern de Zparo) i el 15 de Març quan la gent demanava la democràcia que el PPSOE s’ha carregat???
  ON ESTAVEU FA NOMÉS 2 MESOS???

  Els del PPSOE sou uns oportunistes, no defeneu els interessos de la classe treballadora ni mai ho heu fet!

  PD: Per cert sr. Roger, el 15 d’Abril del 2011 van haver càrregues policials molt brutals a València, Per que eixe any no va demanar la dimissió del delegat de govern? No li importava la repressió utilitzada contra els manifestants en “la vostra època” i ara si?

  Un poc de coherència, per favor que ja no teniu cap credibilitat.

 3. Clar i per això ja no poden dir res, no? ara tot el que fá el PP està bé, i tot el que ha fet el Psoe està mal, clar..
  Per supost que el Psoe ha fet cosses malalament i no poques però, mentre les opinions polítiques de la gent continuen siguent tan poc objectives demostrarem socialment que no em après res.. però res de res.
  Tots els partits fan cosses bones i dolentes, tots s’equivoquen i TOTS tenim dret a dir-ho, a no ser que a tu (oncle Alexandre) l’objectivitat no t’arribe al cervell a causa d’alguna malaltia hereditària (que espere que no em contagie) o potser, a algun endoll (amb forma de lloc de traball) sospitós…
  -Llibertat d’expressió sempre! i si pot ser sense casar-se amb ningú millor.
  La falta D’OB-JEC-TI-VI-TAT és una epidèmia que naix a l’ombra de les manipulacions que la premsa i la TV (C9, la Sexta etc) han fet i continuen fent a les noticies, sempre amb fins partidistes clarament polítics i que s’instal.len en la gent a diari. Com tot aço sembla totalment impossible de solucionar, sols em queda dir que, «estem arreglats de florero!»(que sol dir ma mare)

  Enviado desde mi IRome.

 4. No recuerdo haber dicho que lo que hace el PP esté bien. Tampoco he insinuado que carecer de autoridad moral te impida expresar tú opinión. Allá ellos con sus pancartas, pero se respira un ligero deja vu de UCD. Pero ya que hablas del PP, te pondré dos ejemplo de hoy mismo, que sin pasar a analizarlos, sí pueden considerarse curiosos:

  – Dación en pago: La entrega de la vivienda saldará la deuda hipotecaria en familias con todos sus miembros en paro.

  – Pago de facturas a proveedores de ayuntamientos y CCAA: Se garantiza el pago por medio de un consorcio bancario y estado

  Hasta Mariano es más de izquierdas que estos.

 5. aixó que dius de la dación de pago no deixa de ser una recomanació, lo que vol dir qu eningú li fará cas…. es així o m’equivoque? ojalá m’equivoque.

  Siguent així, que no m’equivoque, que esteu fent, manipular de nou amb mentires?

  molt de acuerdo en eixa critica als del soe per protestar ara lo que antes no, que molta molta molta diferencia no hi ha.

Los comentarios están cerrados.