Els socialistes de Xàtiva enguany tampoc assistiran al certamen “Nits al Castell”

Cerdà (PSPV): “És un abús que en l’actual situació econòmica l’Ajuntament de Xàtiva continue organitzant festes semi privades amb els diners de tots”

El portaveu dels socialistes a l’Ajuntament de Xàtiva, Roger Cerdà, va anunciar ahir que el seu grup enguany tampoc assistirà al certamen “Nits al Castell” com a “mesura de protesta davant la nefasta gestió del PP en aquest tema”. Segons Cerdà “cada cop son més els motius pels que aquest certament no té sentit que continue realitzant-se, però enguany, en l’actual situació econòmica, sembla un abús i una burla a la intel·ligència que l’Ajuntament de Xàtiva continue organitzant festes semi privades amb els diners de tots”. A la vista d’aquest fet, Cerdà explica que sembla que Rus i els seus regidors “viuen en un mon paral·lel al marge dels problemes de la ciutadania i sense preocupar-se el més mínim de la situació actual”.

Per als socialistes qüestions com “l’opacitat en la venda d’entrades i abonaments, el balafiament de diners que suposa la contractació del coordinador artístic, el baix nivell artístic de la mostra i la nul·la representació dels artistes locals” són més que suficients per a mostrar la seua protesta davant de l’organització del festival d’estiu. A més a més, Cerdà explica que “el model de Nits al Castell de Rus està més que superat, no suposa cap promoció per a la ciutat i, per tant, és el moment de canviar-ho”, va explicar.

Finalment, el portaveu socialista ha criticat la falta d’idees i la monotonia en la que treballen Rus i els seus. “La nostra ciutat necessita un equip de govern amb idees noves, amb ganes de treballar per la ciutat i sense els vicis adquirits de l’actual govern municipal. Eixa és la única manera de superar l’actual situació econòmica i fer de Xàtiva un referent dintre del nostre territori”, va afirmar.

Un comentario sobre “Els socialistes de Xàtiva enguany tampoc assistiran al certamen “Nits al Castell””

Los comentarios están cerrados.