Els socialistes de La Pobla Llarga denuncien la paralització de la vida municipal

Els socialistes de La Pobla Llarga volen cridar l’atenció sobre la paralització de l’activitat en el poble com a conseqüència de la paràlisi institucional. A més a més, el grup municipal socialista denuncia una vegada més la pèrdua de la qualitat democràtica dins de l’ajuntament.

Este dijous ha tingut lloc el darrer plenari ordinari, que l’equip de govern del Partit Popular convoca cada 3 mesos. Malgrat això, l’ordre del dia tan sols incloïa l’augment de les tarifes d’aigua potable i clavegueram, assumpte sobre el qual el plenari municipal tampoc té marge de decisió, ja que les seues competències es limiten a l’emissió d’un informe.

L’altre punt de l’ordre del dia era la dació de compte de les resolucions dictades per l’alcalde, la qual cosa permet afirmar que este poble està governat exclusivament per decret d’alcaldia.

Les conseqüències de la paràlisi municipal es deixen vore en el dia a dia del poble. Els dies laborables no es diferencien dels festius. No hi ha gent pel carrer, cap moviment, com si cada dia fora diumenge. Molts veïns comenten que “alguna cosa va malament”, que “no és normal que el poble estiga així de paralitzat”.

Les xifres d’atur a La Pobla són alarmants. Este mes d’agot s’han registrat 492 persones aturades, la xifra més alta vista mai, però mentrestant l’equip de govern del Partit Popular continua sense aprovar cap mesura que ajude a pal·liar la situació. La pujada continua de taxes – abans l’Escola Infantil, ara l’aigua i el clavegueram – no fan res més que agreujar la situació de moltes famílies que s’han vist afectades per esta crisi econòmica.

Per tot açò, els socialistes de La Pobla Llarga demanen a l’equip de govern que abandone la paràlisi, que isca al carrer per a adonar-se de com de malament van les coses al poble i que definitivament comence a aportar solucions per a ajudar les famílies de La Pobla a tirar endavant.

 

Autor foto: nicoteacher –  www.panageos.es