Els socialistes critiquen l’ús partidista i el desinterés mostrat per l’equip de govern respecte de la Fira d’enguany

Aldabero: «l’ús partidista que s’ha fet d’alguns actes de Fira és vergonyós»

El regidor del PSPV-PSOE a l’Ajuntament de Xàtiva, Pedro Aldabero, ha criticat l’actitud del Alcalde de Xàtiva, Sr. Rus, a l’hora de fer una valoració de la Fira d’aquest any.

Segons Aldabero, si veient la programació d’aquest any, la Fira ja «pintava» malament i així ho han manifestat en diverses declaracions, el que ha passat en estos sis dies ens ha deixat un regust a ranci que fan inviable continuar per este camí.

El regidor socialista considera que l’ús partidista que el Sr. Rus ha fet d’alguns actes, els més multitudinaris, ha estat vergonyós. La Fira de Xàtiva és del poble i per tant, no es pot tolerar una falta de respecte a la ciutadania com la que han demostrat el Sr. Rus i alguns dels seus regidors/res.

La Regina i les seues dames són elegides per a representar-nos a tots i per tant deuen gaudir d’eixe privilegi i ser les protagonistes de la Fira, o al menys es el que nosaltres creguem, però amb el equip de govern del Sr. Rus, hem patit una altra fira d’escaparates del PP, de mítings «paternaliste» com el que varem aguantar en el sopar del jubilats, mítings «electoralistes» prèviament assajats entre Al Bano i el Sr. Rus el dia de la cloenda o mítings «d’escaparates» en les seues repetitives actuacions la nit de Bruno Lomas..
Un altre dels temes tractats han segut les declaracions de L’Alcalde referents al nivell de les actuacions en el camp Murta, en eixe punt, Aldabero ha manifestat que, comparar L’actuació de la companya Yllana en un meló, no han segut molt afortunades i deixen en mal lloc al seu regidor de Fira. «Sensormen» és una representació que ja està en cartell fa temps i per tant es tracta d’un meló obert i que es podia provar. El mateix ha passat en el playback del «friki» (paraules del Sr. Rus) Vaquerizo, crec que tothom sap com actua el marit de Alaska.

Per a finalitzar, el grup municipal socialista denúncia que el model de fira del PP és del segle XIX, on mentre es fan actuacions per al poble, L’Alcalde, els amics i familiars, gaudeixen d’un sopar a la terrassa del camp Murta.

Tal vegada eixos sopars «fora de programa» sí que haurien d’explicar-se a la ciutadania i per des-contat saber a càrrec de que partida pressupostaria s’afegeix !!

2 comentarios sobre “Els socialistes critiquen l’ús partidista i el desinterés mostrat per l’equip de govern respecte de la Fira d’enguany”

  1. Que ganas de llegar al poder teneis todos, que pena que no ganen las elecciones un partido autentico valenciano, tanto PPSOE me da asco.

Los comentarios están cerrados.