Els Reis d’Orient arriben demà a la plaça del Mercat

A les 19:30 hores tindrà lloc la gran cavalcada

Melcior, Gaspar i Baltasar animaran demà els carrers de Xàtiva i generaran gran expectació entre els més menuts. A la plaça del Mercat, al voltant de les 15:30 hores, tindrà lloc l’arribada dels Reis d’Orient i hi haurà una gran festa. Xiquets i xiquetes gaudiran amb animació, llepolies i música i es podran fer un retrat amb els Reis. Tots els xiquets i xiquetes podran saludar personalment a Melcior, Gaspar i Baltasar i tindran un retrat de record.

La gran cavalcada de Reis tindrà lloc a les 19.30 hores. Des de l’antic Cine Avenida fins al final de l’Albereda Jaume I (confluència amb Baixada de l’Estació), gran desfilada de SSMM els Reis d’Orient Melcior, Gaspar i Baltasar. Arribaran acompanyats de personatges, animacions, música i carrosses que faran les delícies dels xiquets i les xiquetes.

A la finalització de l’adoració al Betlem es dispararà un castell de focs d’artifici. La cavalcada està organitzada per l’Ajuntament de Xàtiva, i compta amb la col·laboració del Centre Hípic La Font del Saladrar i la Junta Local Fallera de Xàtiva.