Els regals de “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi” s’exposen al Carrer Major

Els veïns que compren als comerços locals participaran al sorteig

Els regals de la campanya “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi”, impulsada des de l’Ajuntament amb la col·laboració dels comerciants de la ciutat, ja estan exposats a un aparador del Carrer Major, proper a l’església de Sant Carles. Els regals, donats pels propis comerciants participants en la iniciativa, tenen un valor mínim de 40 euros, que en alguns casos arriba fins a 265, havent des de viatges a tractaments de bellesa, passant per joieria, roba, equipaments informàtics, complements de tot tipus o lots d’alimentació, per un valor total superior als 4.000 euros.

Durant estos dies i fins el 5 de gener, per cada compra que es realitze, el comerciant lliurarà al client una butlleta que haurà d’emplenar amb les seues dades de contacte, i que dipositarà en una bústia que facilitarà l’Ajuntament, i que hi haurà en cadascun dels comerços participants. El sorteig es realitzarà en acte públic en finalitzar la campanya en el saló de plenaris, extraient-se una butlleta de cadascuna de les bústies. A cada butlleta li correspondrà un regal, també extret a sorteig, d’entre tots els obsequis que els comerciants hauran aportat, de tal manera que tots els comerços premiaran a un dels seus clients.

Cal recordar que entre la resta d’accions de promoció del comerç dins el marc de la campanya “Ontinyent Il·lusiona” també es troba el concurs d’aparadors al Facebook de l’Ajuntament, al qual es pot votar fins el 21 de desembre a través de www.facebook.com/ajOntinyent als establiments amb millors adorns, sortejant-se entre els internautes un xec regal de 100 € a gastar en els comerços participants. Joan Sanchis, regidor de Comerç, animava a la ciutadania “a passejar pel centre històric, veure els premis i visitar els comerços d’esta zona i de la resta de barris d’Ontinyent, que amb els seus aparadors omplin de llum i color la ciutat en estos dies”.