Els premis literaris «Ciutat de Xàtiva» i el concurs de Joves Intèrprets passen a ser biennals

Avui, s’ha aprovat a la junta de govern local, la modificació de caràcter anual a Biennal de la convocatòria dels Premis Literaris «Ciutat de Xàtiva» 2012 i la modificació de caràcter anual a Biennal del Concurs Nacional de Joves Intèrprets Ciutat de Xàtiva.

Des de l’equip de govern, s’ha pres aquesta decisió ja que no volien que es rebaixara les dotacions econòmiques per als premiats, i degut al moment econòmic que s’està passant, des de l’àrea de cultura i educació, la seua regidora, MªJosé Pla ha explicat que «hem pensat que es més beneficiós no rebaixar les ajudes a les associacions culturals, que s’han mantes igual que l’any passat. Així que, com rebem menys aportacions econòmiques del govern central, hem decidit passar aquestos concursos a caràcter biennal».

Els premis literaris, encara que seran cada dos anys, hi haurà gala literària tots els anys. «En el 2012, el que farem serà editar i presentar els llibres guanyadors del 2011, en una gala com les anteriors a Sant Domenech, amb l’entrega dels llibres a la ciutadania. I al 2013, premis literaris de nou amb una gala d’entrega de premis, que es publicaran al 2014», explicava la regidora Pla.