Els prebenjamins del C.B. Genovés debuten a La Fonteta

Prebenjamines C.B. GenovésPassaran uns anys i, amb el temps ,els jugadors del CB Genovés de la categoria Prebenjamí podran dir que ja han jugat a la Font de Sant Lluís, davant quasi 9.000 espectadors. És un lloc per als grans jugadors, i sense dubte, els nostres xiquets ho són.

Sols hi havia que vore la cara de Gabi, David, Alejandro, Carles, Jokin, els 2 Miquels, Sergi, Nacho, Ramon i Toni, era tot un poema, la inocència en persona. Ells al costat de Pam, la mascota del Power Electrònics València, participaren en una exhibició ,que de segur quedarà marcada en ells i en els seus familiars que gaudiren d’una magnífica experiència.

Xiquets xicotets, cistelles grans, baló gran, molta gent, jugadors altíssims al seu voltant, feren del dimecres dia 19 de gener de 2011 l’inici d’una vida esportiva llarguíssima, i per què no, d’ací unes temporades veure a algun d’aquests xiquets vestits amb la samarreta taronja del València Bàsket i nosaltres igual que aquest dimecres estarem igual de contents i emocionats veient les evolucions dels nostres jugadors a la Fonteta i seguint-los allà on vagen