Els personatges de “El Libro de la Selva” arriben a Ontinyent en un espectacle musical per a tots els públics

El productor dels espectacles “Cenicienta” i “Pinocho”torna a portar al Teatre Echegaray un conte clàssic adaptat

Els personatges de “El Libro de la Selva”, el clàssic de Rudyard Kipling adaptat al cinema d’animació per Walt Disney, cobraran vida aquest diumenge 6 d’octubre a la Teatre Echegaray d’Ontinyent, dins la programació cultural prevista per aquest trimestre a la ciutat. Ho faran en un espectacle que serà representat a partir de les 18:00 de la mà de la companyia “Eventime”, amb la producció de Mario Sanchis Císcar, que ja va dur a Ontinyent els espectacles “Cenicienta” i “Pinocho” a l’Echegaray els passats Nadals.

“El Libro de la Selva” pretén combinar en una mateixa història els ingredients tradicionals del teatre familiar amb els més recents recursos de l’espectacle escènic. Els espectadors podran gaudir en poc més d’una hora d’una de les aventures del conte de sempre: la història de com un xiquet creix en la selva envoltat d’animals, aprenent a distingir el bé del mal mentre intenta descobrir qui és i quin lloc ocupa al món.

El productor de l’obra, Mario Sanchis, destacava que “encara mantenim els clàssics personatges, la nostra història té els seus particularitats als personatges, als quals veurem cantar, ballar i viure una infinitat d’aventures en una obra amb un vestuari i una escenografia plena de color i volums que escapa als plantejaments tradicionals: transformacions, projeccions, titelles i il·lusionisme acompanyats per cançons que no podrem
deixar de tararejar”.

L’obra es representarà aquest diumenge a les 18:00 hores, podent adquirir-se les entrades en venda anticipada a la Casa de Cultura, i en la taquilla dues hores abans de la representació, al preu de 10 euros. El Regidor de Cultura, José Antonio Calabuig Oviedo animava al públic de totes les edats a acudir a la representació, “perquè es tracta d’un conte clàssic que tant els menuts com els majors coneixen des de sempre, i que arriba en un format musical que de segur els agradarà”, concloïa el Regidor de Cultura.