Els millors jugadors del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- disputaren el Campionat Autonòmic Absolut a Manises

cbx2009-2010-3-de-56inma
Els jugadors xativins inicien la competició com a número u del rànquing autonòmic en tres de les cinc modalitats

Diumenge que ve dia 11 d’abril, en el Pavelló Municipal de Manises, des de les 09:00 a la 17:00 h., es disputarà la competició més important de la temporada el Campionat Autonòmic de la categoria Absoluta on els jugadors del Club Bàdminton Xàtiva –València, Terra i Mar- partixen com a número u del rànquing autonòmic en tres de les cinc modalitats que es disputen.
En individual masculí competiran els 29 millors jugadors de Comunitat, el Club Bàdminton Xàtiva –València, Terra i Mar- estarà representat per Marco Peñalver, 3/4 en el rànquing, Stefan Jille Jille i David Siles Navalón, ambdós 5/8 en el rànquing.
L’individual femení ho disputaran les 12 millors jugadores de la Comunitat amb l’excepció de Sandra Cridaquè que per coincidències en el calendari esportiu no pot participar; en esta modalitat l’entrenadora i jugadora del Club Bàdminton Xàtiva –València, Terra i Mar- Ana Ferrer Argente ocupa el número 1 en el rànquing autonòmic.
cbx2009-2010-51-de-56javiEn el dobles masculí que el disputen 17 parelles, Stefan Jille / Marcos Peñalver inicien la competició ocupant el número 1 en el rànquing, els també xativins Jorge Alcazar / Antonio Olmedo ocupen el número 2 i Julio Martín / David Ramal, de Xàtiva / Ibi, ocupen el número 3/4.
En el doble femení, que disputaren 6 parelles, també el club xativí estarà representat per Inma Aparicio / Ana Ferrer que ocupen el número 1 en el rànquing autonòmic.
Finalment en dobles mixtos on competiran 9 parelles, Javier Cardós / Inma Aparicio representaran al club xativí ocupant el número 2 en el rànquing autonòmic.
S’espera una llarga jornada on la qualitat de les encontres està assegurada per l’alt nivell dels participants i la igualtat entre molts d’ells, que portarà de segur a que moltes dels encontres siguen de tres sets i que estos es decidisquen en els últims punts del mateix.