Els millors equips alevins juguen al Genovés

viii-torneig-nacional-alevi

DKV Joventut, Pamesa, Real Madrid, C.B. Cornellà, Ros Casares i C.B. Genovés disputaran aquest el proper cap de setmana.

Aquest darrer cap de setmana de juny, al Pavelló Municipal del Genovés el C.B. Genovés junt a l’Escola de Bàsquet del mateix club oferiran, de nou, un altre torneig de bàsquet amb els millors equips alevins de tot l’estat. Una nova edició que ja compta amb 7 tornejos d’aquesta categoria i 6 del que organitzen pel mes de febrer-març en categoria cadet. No és fàcil portar a terme esdeveniments com aquestos, i més en els temps en els que ens trobem, però el C.B. Genovés no vol deixar d’oferir aquestes competicions als jugadors del seu club. Per aquestos campionats alevins han passat equips com C.B. Saragossa, Akasvayu Girona, Easo Sant Sebastià, Joventut de Badalona, Real Madrid, Ros Casares, Unelco Tnerife,Barreirense de Portugal, Pamesa València, C.B. Cornellà, C.B. Llíria, Gandia Bàsquet, C.b. Alginet i el propi C.B. Genovés.
Aquesta nova edició que conformarà el VII Torneig Nacional Aleví de Minibàsquet del Genovés comptarà amb la participació dels equips del Pamesa València, DKV Joventut de Badalona, Real Madid, Ros Casares València, C.B. Cornellà i el propi C.B. Genovés. La presentació del mateix es farà el proper divendres 26 de juny a l’Ajuntament del Genovés i les competicions seran durant tot el dissabte del dia següent on es definiran els creuaments finals per a que es disputen el diumenge 28, on la final està prevista que es dispute a les 12.00 h.
Des de l’organització es mostraven molt satisfets de poder mostrar una nova edició d’aquest torneig ja que “malgrat les dificultats en que ens hem trobat, no hem deixat d’esforçar-nos per poder estar parlant duna nova eidició i una vegada més amb els millors equips de la categoria. Joventut, Madrid, Pamesa, Ros Casares, C.B. Cornellà, són dels millors equips alevins que ens podem trobar i ara els podrem veure en el nostre pavelló. Les edicions anteriors ens confirmen que aquest tupus de campionats són una festa del bàsquet i així ho volem mostrar, per això convidem a tots els que estimen el bàsquet i l’esport en general a que passen per el pavelló el darrer cap de setmana de juny”.
cb-genoves

estudiantes-madrid

alevin_meridiano_alicante_a

cb-cornella

dkv-joventut