Els membres de la tercera edat de Bocairent inicien la seua 21a Setmana Sociocultural

Setmana del Jubilat a BocairentFins el pròxim diumenge, 24 d’octubre, els jubilats i els pensionistes de Bocairent celebren la seua 21a Setmana sociocultural amb un ampli ventall de propostes que van començar el passat dimecres amb un viatge a Benaixeve, però que s’intensifica a partir d’aquest dilluns dia 18 amb un taller de risoteràpia. Una completa jornada lúdica serà la de dimarts amb una excursió a la Granja-escola Massarra que inclourà jocs, dinar i ball. Per a dijous quedarà una eixida al balneari de Chulilla mentre que divendres tindrà lloc un sopar baix braç i el lliurament de trofeus de les diferents competicions realitzades prèviament.

No obstant, la programació compta amb els seus principals atractius durant el cap de setmana; així, dissabte a les 19.00 h, la rondalla de l’Associació de jubilats i de pensionistes “Sant Blai” oferirà un concert al Teatre Avenida amb l’acompanyament del cantant Antonio Sempere que es completarà amb l’actuació dels reconeguts ballarins Jesús Condés i Marieta Romero als quals se sumarà la veu de l’argentí Julio Delgado. Finalment, diumenge aplegarà el record als socis difunts mitjançant una missa i, tot seguit, un dinar de confraternitat servirà per homenatjar Hilario Cabanes per la seua entrega al servici de l’entitat.

Per a la regidora de Serveis socials, Carmen López, ‘durant tot l’any mantenim la nostra dedicació per a què els majors de Bocairent continuen integrats en la societat i milloren el seu benestar, però amb aquesta setmana sociocultural els dediquem una atenció especial per reconèixer els esforços que han realitzat i continuen realitzant pel bé de tots‘. Per la seua banda, l’alcalde Josep-Vicent Ferre anticipa la pròxima inauguració de la nova Llar de l’associació després d’una inversió de més de 200.000 euros a càrrec del Pla E del Govern d’Espanya que ‘farà que els membres de la tercera edat de la nostra localitat compten, una vegada concloguen els últims retocs, amb l’espai i les comoditats que es mereixen‘.