Els malalts d’alzheimer i els seus familiars tenen la seua particular falla a Albaida

mail-212

• L’Associació d’Alzheimer d’Albaida – AFMAVA ha confeccionat una falla baix el lema: “Albaida: Història, Tradicions i Cultura”.

• Els usuaris de la Unitat de Respir Familiar han estat confeccionant la falla durant un més.

Albaida, 17 de març de 2009.- Els usuaris de la Unitat de Respir Familiar de l’Associació d’Alzheimer d’Albaida – AFMAVA han preparat una Falla baix el lema: “Albaida: Història, Tradicions i Cultura”. Des de la seua posada en marxa en l’any 2001, el Centre de Dia ha vingut celebrant puntualment la Festa de les Falles.
En la falla d’aquest any es recullen diversos aspectes típics i representatius de la Ciutat, com el Palau Marquesal, els ciris, els dolços, els Nanos i Gegants, o els molins, entre d’altres.
El monument, que ha estat confeccionat manualment durant un mes de treball, serà cremat el proper dimecres 18 de març, a partir de les 11:30 hores, en l’esplanada que hi ha front al Centre de Dia (davant del Cuartel de la Guàrdia Civil d’Albaida).

Amb aquest motiu també es prepararan bunyols i xocolate per a tots els assistents, que s’ofeririran desprès de la cremà.
Actualment la Unitat de Respir Familiar de l’AFMAVA d’Albaida presta servei a 27 usuaris, que son atesos per un equip de 6 professionals i 4 voluntaris. A més a més l’Associació d’Alzheimer d’Albaida agrupa a més de 120 socis.