Els Majors protagonistes esta setmana a L’Olleria

L’Olleria celebra durant tota esta setmana, la Setmana del Major. Set dies intensos en què els majors són els protagonistes, des de hui dilluns 8 i fins al diumenge 14 se succeïxen els actes que són variats perquè agraden tal com ha explicat la regidora de Benestar Social, Gema Borrás “al nombre més gran de persones de tal manera que podem trobar al llarg d’estos dies conferències, balls, teatre i per descomptat moments d’oci i convivència com els esmorzars i el dinar de germanor del diumenge”.

Esta setmana tal com ha comentat la regidora de Benestar Social compta amb el patrocini de l’Ajuntament i està organitzada pel Club de Convivència del Centre Social Municipal de L’Olleria que agrupa a les dos associacions de majors del municipi, Unió Democràtica de Pensionistes i Jubilats de L’Olleria i la Comunitat de Jubilats i Pensionistes de L’Olleria.

Per la seua banda, des del Club de Convivència, han subratllat que durant tota esta setmana estarà molt present la memòria del fins ara President de la Comunitat de Jubilats i Pensionistes de L’Olleria, D. Joaquin Borrás Valls qui va morir fa a penes unes setmanes.

També l’alcalde, José Vidal i la regidora de Benestar Social tindran unes paraules de record i homenatge a D. Joaquin Borrás durant el dinar de germanor que tanca tots els anys esta setmana d’actes i que reunix a centenars de persones. Quant als actes, comencen hui amb l’exposició de treballs de l’associació “Amics Pintors de L’Olleria” en l’aula taller del Centre Social, una mostra que romandrà oberta fins al divendres 12 d’octubre.

Ja el dimarts, esmorzar al matí i xocolatada a la vesprada. Per al dimecres està prevista a les sis de la vesprada la conferència en l’aula taller del Centre Social ‘Envejecer con dignidad con la espinología’ a càrrec d’Enrique Borredá López, director de l’Escola Europea d’Espinologia. Per al dijous continuaran les activitats destacant la conferència a les cinc i mitja de la vesprada del fisioterapeuta Javier Escánez Loro ‘Abuelos demasiado ocupados’ i als huit i mitja, teatre ‘De la mateixa sang’ una obra que es representarà en el mateix Centre Social i que s’encarregaran de posar en escena els membres del grup ‘Atrezzo Teatre’. El ball arribarà el divendres a les 7 de la vesprada i el dissabte li tocarà el torn a les cançons de la Rondalla ‘Loreto Honoratina’ un concert que s’iniciarà a les set i mitja de la vesprada en el Cine Goya. Després d’este, hi haurà sopar.

L’últim dia, a les 12 del migdia hi haurà missa cantada en memòria dels jubilats difunts amb la participació del cor musical ‘La Nova’ de L’Olleria i que comptarà tal i com ha destacat l’alcalde “amb la presència de la Dr. General d’Acció Social i Majors, Pilar Albert”. Ja a les dos de la vesprada, tindrà lloc el dinar de germanor que comptarà com hem comentat anteriorment amb la presència de diversos membres de la Corporació Municipal, amb l’alcalde al capdavant. Igualment l’Ajuntament, com és tradició, entregarà un detall als majors del municipi que enguany han complit o complixen 85 anys.