Els jugadors Sub-15 del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- cauen en octaus de final

cbx2009-2010-barbara-salina
Els jugadors Sub-15 del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- cauen en octaus de final en el Campionat d’Espanya disputat a Tordesillas
Concentració Autonòmica dels Sub-15 / Sub-17 el pròxim diumenge a Xàtiva

El passat cap de setmana, entre el 14 i 16 de maig es va disputar a Tordesillas (Valladolid) el Campionat d’Espanya Sub-15, fins allí es van desplaçar tres jóvens jugadors del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar-, Bárbara Salinas (Sub-15 de segon any), Anna Feliu (Sub-15) i David Cervelló (Sub-15), sota la direcció tècnica d’Ana Ferrer. En esta ocasió la poca fortuna en el sorteig en uns casos i els errors propis, en altres van fer que tornaren de buit al no aconseguir passar d’octaus de final.
david-cervelloEn individual masculí, David Cervelló queia en octaus davant del que finalment es proclamaria Campió, el gallec José Manuel Padín.
Bárbara Salines, en l’individual femení, arribava a octaus i perdia en tres ajustats sets, 21/9 – 19/21 – 21/10, el passe a quarts davant de María Sánchez del C.B Estella.
En el doble femení Anna Feliu / Inés Sánchez, de Xàtiva/Alacant, es quedaven en octaus el mateix que Bárbara Salinas/David Cervelló en el doble mixt.
Les competicions van arribant al seu fi i dissabte que ve dia 22 de maig es disputarà l’última competició dels “XXVIII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana”, en este cas els Campionats Provincials de les categories Sub-13 i Sub-15. Els encontres en la província de València es disputaran en el Pavelló Municipal de Manises a partir de les 09:30 h. i està prevista la participació, per merits propis, d’una àmplia representació del club xativí.
Per al diumenge dia 23 de maig, de 09:30 a 13:00, en el Pavelló Municipal de Xàtiva i de cara a preparar les seleccions autonòmiques que participaran en el Campionat d’Espanya Escolar, es reuniran els esportistes convocats sota la direcció d’Ana Ferrer i Iván Gallardo, tècnics de la Federació.
Estan convocades en xiquetes les xativines María Solves, Bárbara Salinas i Anna Feliu, junt amb Lara Garrido, Mouna Chakkourt i Hel·lena Sánchez; i en xics els xativins David Cervelló, Cristià Vera i Josep Pérez, junt amb Pedro Ripoll, Jaume Pérez, José Manuel dels Rius i Juan Ortiz.