Els jugadors Sub-13 i Sub-15 del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- triomfen en Campionat Provincial dels XXVIII Jocs Escolars

campions-dobles-mixtos-subEl Campionat d’Espanya Sub-17 es disputarà a Xàtiva entre el 4 i 6 de juny

Dissabte passat dia 22 de maig es va disputar l’última competició dels XXVIII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, els Campionats Provincials de les categories Sub-13 i Sub-15. En la província de València es van disputar en el Pavelló Municipal de Manises i en el van participar jugadors del Club Bàdminton Xàtiva –València, Terrra i Mar- i jugadors de l’Escola Municipal.
Els jugadors xativins van disputar una extraordinària competició perquè van acaparar els primers llocs en totes les modalitats d’ambdós categories excepte en dobles masculí Sub-13 on van ser segons.
En la categoria Sub-13, els jugadors de la nostra ciutat, van obtindre les classificacions següents:
En individual masculí, Campió Alex Abellán del C.B. Xàtiva i semifinalista Michael Llorens de la E.M. Xàtiva.
En individual femení, Campiona Nerea Alventosa del C.B. Xàtiva i semifinalista Sandra Climent de la E.M. Xàtiva.
En dobles masculí, Subcampió Michael Llorens / Luciano Moreno i semifinalistes Josep Gadea / Javier Pericas.
En dobles femení, Campiones Nerea Alventosa / Sandra Climent del C.B. Xàtiva / E.M. Xàtiva.
Finalment en dobles mixtos, Campions Nerea Alventosa / Alex Abellán del C.B. Xàtiva i S. Climent / D. Peñalver de la E.M. Xàtiva.
En la categoria Sub-15, els jugadors xativins, van obtindre les classificacions següents:
En individual masculí, Campió David Cervelló i semifinalista Guillem Clar i José Manuel Ferre, tots del C.B. Xàtiva.
En individual femení, Campiona Bárbara Salinas i Subcampiona Anna Feliu, ambdós del C.B. Xàtiva.
En dobles masculí, Campions José Manuel Ferre / Guillem Clar del C.B. Xàtiva.
En dobles femení, Campiones Bárbara Salinas / Anna Feliu del C.B. Xàtiva i semifinalista A. Sanchos / E. Guillem de la E.M. Xàtiva.
Finalment en dobles mixtos, Campions Bárbara Salinas / David Cervelló i Subcampions Anna Feliu / Guillem Clar ambdós parelles del C.B. Xàtiva.
El Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- està immers en els preparatius del XXIX Campionat d’Espanya Sub-17 que es disputarà a Xàtiva entre el 4 i 6 de juny. El club xativí ha assumit de nou la responsabilitat d’organitzar un esdeveniment nacional de primer orde en què es donaran cita les millors raquetes del bàdminton nacional Sub-17, tots els aficionats al bàdminton i a l’esport en general podran disfrutar de l’espectacle que és el millor bàdminton en directe de la mà d’estos jóvens present i futur del bàdminton nacional.
Dimecres que ve 2 de juny a les 12:30 h. tindrà lloc la presentació, en el Saló d’Actes de l’Ajuntament de Xàtiva, del XXIX Campionat d’Espanya Sub-17, està prevista la presència del Diputat d’Esports D. Miguel Bailach, del Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Xàtiva D. Jorge Herrero, del Director General de la Federació Espanyola de Bàdminton D. Alberto Carazo, del President de la Federació de Bàdminton de la Comunitat València D. Vicente Ferrer i del President del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- D. Juan Vicente Vera.

campions-en-dobles-femeni-s

scampions-dobles-mixtos-sub