Els jugadors del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- participaran en el Gran Premi Nacional Absolut de Huelva

ana-ferrer-y-sandra-chirlaq
Els Sub-15 i Sub-17 disputaran la 6a Prova del Circuit Nacional en Alfajarín (Saragossa)

Dissabte passat dia 5 de desembre es va disputar en el Pavelló Municipal d’Aspe, la 4a Jornada dels “XXVIII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” en la categoria Sub-17 en les modalitat de dobles i mixtos, en ella van participar els jugadors Sub-15 i Sub-17 del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar-. Els jóvens jugadors que van participar en esta intensa matinal esportiva van lluitar cada punt i es van veure partits molt interessants.
Al mateix temps els preseleccionats Sub-17, Cristian Vera, David Siles, Josep Pérez i María Solves integrats en el grup específic de treball de cara a conformar la Selecció Autonòmica, van tindre una jornada d’entrenament, dirigida per la tècnic Ana Ferrer.
En el dobles masculí grup A, David Cervelló formant parella amb Issax García de Beneixama van ser els primers classificats; la parella José Manuel Ferre / Guillem Clar van ser quarts en el seu grup.
En dobles femení, en grup únic, la parella classificada en primer lloc va ser la integrada per Bárbara Salinas / Lara Garrido, de Xàtiva / Alacant; i Anna Feliu / Inés Sánchez, de Xàtiva / Alacant, van ser segones.
Finalment en dobles mixtos, eren primers Bárbara Salinas / David Cervelló en el grup A, i Anna Feliu / Guillem Clar segons en el grup B.
El C.B. Xàtiva -València, Terra i Mar- participarà en el pròxim Gran Premi Nacional Absolut que es disputarà a Huelva entre l’11 i el 13 de desembre en què estan inscrits els millors jugadors nacionals, junt amb els estrangers que ja són fixos en estes competicions. Els jugadors i jugadores del Club Bàdminton Xàtiva: Javier Cardós, Ana Ferrer, Inma Aparicio i Sandra Chirlaque; participaran en esta 3a Prova del Circuit Nacional Absolut a la recerca dels punts necessaris per a mantindre o millorar la seua posició en el Rànquing Nacional.
D’altra banda els Sub-15, Bárbara Salinas, Anna Feliu, David Cervelló i Sub-17, Cristian Vera, David Siles, Josep Pérez i María Solves sota la direcció tècnica de Cristina Muñoz, també es desplaçaran el pròxim cap de setmana, 12 i 13 de desembre, en esta ocasió a Alfajarín (Saragossa) on disputaran la 6a Prova del Circuit Nacional junt amb les millors raquetes nacionals de la categoria i on esperen revalidar les bones classificacions obtingudes en proves anteriors.