Els instruments de música al CEIP Isabel la Catòlica de l’Olleria

eixida-musical-olleria

Durant el mes de febrer, els xiquets i les xiquetes de 5 anys del CEIP Isabel la Catòlica de l’Olleria han estat treballant la U.D: ‘Els instruments de música’. És per això que han realitzat diverses activitats musicals, com per exemple formar una banda amb instruments portats per cadascú de sa casa o fer un instrument de música amb material de reciclatge, etc. I a més a més han estudiat i après els diferents tipus d’instruments que hi poden trobar, així com la seua classificació.
Aquesta unitat ha resultat molt enriquidora i marxosa, i no podia concloure sense realitzar una visita al Centre Musical “Dionisio Pedro Estarelles” (El Musical), on sempre que es treballa aquest tema obrin les portes del col·legi per ensenyar als xiquets la música de més a prop i d’una manera molt participativa.
Tant la directora del centre, Isabel, com alguns mestres de música, Paco i Xavi, estigueren en tot moment motivant als menuts a l’hora d’ensenyar-los la seua manera d’entendre la música. Els mostraren el centre on donen classes de música, els diferents tipus d’instruments que hi ha i a més els van deixar tocar més d’un, varen poder ballar una cançó interpretada pels mestres de música, i sobretot varen poder escoltar com sona cada instrument. En definitiva, va ser una eixida molt divertida per a les dues classes de 5 anys, que han viscut de més a prop el ritme que els porta l’experiència de conèixer la música.