Els guanyadors del ‘VII Concurs de Música Festera Francesc Cerdà’ de l’Olleria

ganadores-concurs-musica-olleria‘MAKTUB’ I «CORTEJO IMPERIAL»

Els guanyadors del ‘VII Concurs de Música Festera Francesc Cerdà’ en la modalitat de marxa mora han sigut ‘ex aequo’, les obres ‘Maktub’ de Juan Pellicer Prats (Benicolet) i ‘Cortejo Imperial’ de Santiago Quinto Serna (Albatera), i que van ser triades durant el transcurs del concert que es va celebrar el passat dissabte 26 de febrer al Teatre Goya.
D’altra banda, la peça musical ‘Moros de l’Olleria’ de José León Alapont (Castellar Oliveral) va rebre el premi del públic que va omplir les butaques del teatre per un esdeveniment que, any rere any, organitza la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de l’Olleria, la Junta Central de Festes de Moros i Cristians, i la Societat Escola Musical Santa Cecília de l’Olleria.
A més en esta edició els encarregats de donar el veredicte final van ser Óscar Vidal, Salvador Brotons i José Rafael Pascual Vilaplana, tots ells directors de banda i compositors de renom. En paraules de la regidora de Cultura, Àgueda Micó, “estem contents per l’èxit del concurs i per el resultat, tot i que ha estat uns premis molt repartits, al compartir el primer premien dos obres i el del públic ser diferent als altres dos guanyadors”.