Els Gasol del Torneig del Genovés

Eduard i Quique Revert seran els primers germans que s’enfronten al certamen

El passat cap de Setmana, a Nova York els germans Gasol competiren a l’All Star 2015. Va ser la primera vegada que dos germans s’enfrontaven en un partit d’aquestes característiques, un a la Conferència Est i l’altre a l’Oest. Doncs, aquest any, i salvant les diferències, evidentment, el Genovés viurà una situació semblant. Dos germans enfrontats al Torneig Cadet, un al València Basquet i l’altre al C.B Genovés. Edu Revert, juga des del mes de setembre en l’equip cadet del València B.C., un jugador que va començar a jugar a aquest esport al C.B. Genovés en categoria prebenjamí i que després va continuar practicant aquest esport a Xàtiva, fins que aquesta temporada ha fitxat per l’equip taronja. Edu es caracteritza per ser un gran treballador i un excel·lent tirador.

No ha tingut sort en l’inici de temporada, ja que a principis de desembre va sofrir una lesió que li ha impedit continuar la seua progressió. No obstant ja ha tornat a entrar en la dinàmica del grup i estarà en condicions de disputar el Torneig Cadet del Genovés i competir amb el València Basquet amb els millors equips de l’estat espanyol. Per la seua part Quique Revert, cadet de primer any juga al cadet del C.B. Genovés i reforça l’equip júnior del club. Gran dominador del baló i un jugador intel·ligent en la pista, del qual, la majoria de companys es beneficien del seu bon quefer com a jugador. “És un jugador que fa millorar als seus companys i evidentment a l’equip”.

D’aquesta manera, podem dir que el torneig del Genovés tindrà els seus particulars Gasol, Edu i Quique, marcaran també una fita en les ja 12 edicions d’aquest campionat Cadet que un any més reunirà un cartell atractiu per a tots aquells que els agrada el bàsquet de formació. Des del club es comentava que “no veurem un bot inicial entre els dos, ni de segur tindrà tanta repercussió mediàtica, però per tots aquells que estimem el C.B. Genovés serà una oportunitat més per veure situacions que fan més gran el bàsquet en el qual nosaltres creguem, i aquesta per nosaltres és una. Dos germans que tots dos han jugar al club i que ara s’enfronten en la que ha estat la seua casa. Serà una imatge per guardar i recordar en les imatges del torneig”.

Una bona oportunitat per veure bàsquet de qualitat i poder estar amb jugadors que el dia de demà faran coses importants. Els propers dies 27 i 28 de febrer i 1 de març són les dates marcades per a veure jugar als Gasol del Genovés junt al Joventut de Badalona, Real Madrid, València B.C. i el mateix equip júnior del C.B. Genovés al Pavelló Municipal.