Els Col·legis públics d’Albaida es manifesten contra les retallades de la Generalitat

L’Ampa del Col·legi Públic Covalta, després de l’Assemblea General que va realitzar el 26 de gener, va decidir que el dilluns 30 de gener es reunirien per fer un acte de protesta contra la gestió que s’està duent a terme per la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana per l’aprovació del Decret- Llei de 5 de gener, del Consell, de mesures urgents per a la reducció del dèficit a la Comunitat Valenciana.

Des de l’Ampa assenyalen que «no podem permetre aquestes retallades en els diners destinats a l’educació; en les ajudes, beques i bonó- llibres; en el personal docent; tampoc podem permetre l’ampliació de les ràtios per classe; el no cobriment de les baixes o la quantitat de diners que se’ls deu als centres docents».

Per tot això, l’Ampa del Col·legi Públic Covalta han convidat als mestres de l’escola a que s’uneixquen a aquesta protesta i així, tots junt, reivindicar aquestes retallades, perquè, segons afirmen «l’Escola pública es cosa de totes i tots i ara més que mai, hem d’anar cap a la mateixa direcció».

Les protestes contra les retallades en educació també es realitzen en el Col·legi Públic Elias Tormo d’Albaida. De fet, les dues ampes dels dos col·legis han acordat fer concentracions- protestes cada dimecres en un centre. La primera serà aquest dimecres 1 de febrer a les 17.30h al Col·legi Públic Elias Tormo d’Albaida.