Els cadets xativins s’imposen en 4a Jornada dels ‘XXIX Jocs Escolar de la Comunitat Valenciana’

Nerea Alventosa

Elecció de President de la Federació Valenciana de Bàdminton diumenge que ve a Xàtiva

Dissabte passat dia 4 de desembre es va disputar en el Pavelló del Complex Esportiu La Petxina de València, la 4a Jornada dels “XXIX Jocs Escolar de la Comunitat Valenciana”, en la categoria Cadet, en les modalitats de dobles i mixtos. Els jóvens jugadors del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- es van imposar en totes les modalitats.

En dobles masculí amb dos grups, Raúl Martínez / Alex Abellán i Josep Gadea / Michael Llorens van ser campions en el grup A.

En dobles femení grup únic, Anna Feliu / Nerea Alventosa van véncer en el grup A.

En dobles mixtos també de grup únic, Anna Feliu / Guillem Clar es van proclamar campions en el grup A.

A part va tindre lloc el primer entrenament dels grups de treball: Sub-17, compost per 6 xics de i 5 xiques dels quals Cristià Vera i Bárbara Salinas pertanyen al Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar-; en Sub-13 a què van assistir 10 xic i 3 xiques, de cara a confeccionar les seleccions autonòmiques va comptar també amb representació xativina Sandra Climent, David Peñalver, Alex Granero i Fede Graner.

De nou en el Pavelló del Complex Esportiu La Petxina de València, però el diumenge 5 de desembre es va disputar la 4a Jornada de Veterans, en les modalitats de dobles i mixtos. Algunes baixes pel llarg pont festiu no van entelar el bon joc que es desenvolupament en les pistes i que van marcant els primers llocs de les classificacions. Respecte a participació xativina cal destacar la victòria de la parella integrada per Vicente Ferrer / Julio Martín que van ser vencedors en dobles masculí grup A.

L’agenda esportiva per a este pròxim cap de setmana es paralitza per les Eleccions a President de la Federació Valenciana de Bádminton. Diumenge que ve dia 12, a les 11´30 hores, en el Saló d’Actes del Centre Cívic La Ferroviària de Xàtiva, seu de la Federació Valenciana de Bàdminton estan convocats els 31 membres que van ser triats per a la composició de l’Assemblea General, que en convocatòria extraordinària tindran com a únic punt de l’orde del dia, l’Elecció de President de la Federació Valenciana de Bàdminton per a la pròxima legislatura.