Els Buitres guanyadors en penalts de la Copa de la lliga local de futbol sala

La Copa de la lliga local de L’Olleria de Futbol Sala ja té guanyador, van ser Els Buitres que no ho van tindre gens fàcil ja que l’emoció va estar fins l’últim moment. CM Plasvisa aconseguia empatar 1 a 1 però va caure en penalts.

La primera Semifinal la va guanyar CM Plasvisa contra Santafe Drums per 1 a 3 mentre que la segona Semifinal enfrontava a Els Buitres contra Marcasport que no va poder fer res contra els primer quedant el marcador 3 a 0.

El regidor d’esports, Vicente Oviedo, no va perdre detall d’estos partits que es van disputar al pavelló de la Solana i va felicitar tant als guanyadors com a tot els participants “que ens han fet passar moments de gran emoció i hem pogut disfrutar del bon futbol sala”.

Ara per a finalitzar les competicions, els equips de la lliga local disputaran els pròxims dies 25 i 26 de maig les 24 hores de futbol sala de la lliga local de futbol sala, on els 4 equips que van disputar les semifinals de la copa seran caps de sèrie per al sorteig de les 24 hores. El sorteig es realitzarà el pròxim divendres 18 de maig a les 19:30h al saló d’actes de l’ajuntament de L’Olleria.