Els alumnes del Taller d’Ocupació de La Pobla Llarga porten dos mesos sense cobrar

El PSPV-PSOE de La Pobla Llarga denuncia que els 24 alumnes del Taller d’Ocupació per a la construcció d’un pàrquing de camions porten sense cobrar des del passat mes d’octubre. El taller, subvencionat pel SERVEF amb 448.563,36 euros, finalitza el proper 28 de desembre i les obres estan per acabar.

L’agrupació municipal socialista vol denunciar públicament la nefasta gestió d’este taller d’ocupació per part de l’Ajuntament de La Pobla Llarga. No sols ha incomplit la finalitat per a la qual es va posar en marxa ara fa un any– construir un pàrquing de camions-, sinó que també s’està posant als treballadors en una situació molt delicada, ja que no han rebut les nòmines d’octubre i novembre i l’Ajuntament els ha comunicat recentment que tampoc podran cobrar el mes de desembre.

El PSPV-PSOE ha intentat conéixer què és el que ocorre amb este taller d’ocupació, perquè oficialment el Grup Municipal Socialista no ha rebut cap explicació. “Estem esperant autorització per a accedir a l’expedient complet i per a mantindre una reunió amb el director del taller, però l’Ajuntament no ens facilita el permís ni ens oferix cap explicació”, afirma la portaveu socialista, Neus Garrigues.

Els socialistes també denuncien que falten menys de 20 dies per a finalitzar el taller i no han finalitzat les obres de construcció del pàrquing de camions. “El solar que va adquirir l’Ajuntament per a la seua construcció està quasi igual que fa un any. El que si podem veure és el cartell que continua recordant quina era la finalitat del taller d’ocupació”, afirma Neus Garrigues.

El PSPV-PSOE exigix una explicació detallada del que està ocorrent amb el taller d’ocupació, quin és el motiu pel qual els alumnes- treballadors estan sense cobrar des d’octubre, i com s’ha gestionat una subvenció de prop de mig milió d’euros d’una forma tan nefasta.