Els alumnes de 5 anys del Col·legi Isabel la Catòlica de L’Olleria visiten l’Ajuntament

L’Ajuntament de L’Olleria ha rebut este matí una visita molt especial, la dels alumnes de 5 anys del Col·legi Públic Isabel la Catòlica.

Els menuts, 50 en total, han visitat cadascuna de les dependències del consistori des de recepció passant per administració, el centre d’informació juvenil, despatx de l’alcalde i saló de plens .

Ha sigut ací on l’alcalde, José Vidal, ha contestat a les preguntes dels xiquets que tal com ha assegurat “han mostrat molt interès pel funcionament de l’Ajuntament en cadascun dels seus departaments, per les funcions de l’alcalde, del ple i per l’escut de la ciutat” afegint que “m’ha sorprès gratament el gran interès i els coneixements que ja tenen del Consistori, que és la casa de tots”.

Aquesta visita tal com han explicat les mestres dels petits s’engloba dintre de la matèria que estan donant ara i que versa sobre L’Olleria de fet ja han visitat el Convent de Caputxins i l’Església de la localitat entre uns altres.

La jornada ha finalitzat amb la visita a l’exposició “l’Olleria poble de coeters” que es troba en la Casa Santonja-Palau dels Marau amb motiu del I Congrés de Foc Antic Vila de L’Olleria que recordem reprendrà les activitats este cap de setmana, divendres, dissabte i diumenge.