Els alumnes d’Alfafara, Agres i Gaianes reben l’equip de Boccia del C.O. La Costera

L’objectiu, sensibilitzar a la població educativa de la importància que té l’esport per a tots els col·lectius

El CRA Mariola Benicadell, integrat pels col·legis de Gaianes, Agres i Alfafara han rebut l’equip de Boccia del Centre Ocupacional La Costera. Un mes intens per als jugadors del centre de Xàtiva, que en tots tres pobles han realitzat una exhibició d’esport adaptat als alumnes dels diferents centres educatius. L’objectiu, a més de mostrar l’esport de la Boccia, és sensibilitzar a la població educativa de la importància que té l’esport per a tots els col·lectius, inclòs les persones amb discapacitat.

A més, el fet de conviure els alumnes del CRA amb els esportistes del centre ocupacional en aquestes sessions ha estat beneficiós per a tots dos, ja que, demostra que amb l’esport, també es pot treballar de manera inclusiva i que, gaudir de l’esport és un dret per a tots. Des del Centre Ocupacional s’han mostrat molt satisfets per l’oportunitat que aquest col·legi els ha donat per poder ensenyar a persones en edat escolar un esport diferent. “Donem les gràcies pel tracte rebut per tot el professorat, sobretot pel mestre d’educació física, Xavi Villanueva, el qual ha fet un treball previ en el seu alumnat que els usuaris del centre ocupacional s’han beneficiat”, destaquen des del centre.

Una experiència més per jugadors com Jesús, Nacho, Edurne, Lidia o Lluís, que a la seua manera estan col·laborant a sensibilitzar a persones en edat escolar i d’aquesta manera ajudar a fer un món millor.