Els actors de la sèrie L’Alqueria Blanca visiten Canals en un acte organitzat per La Unió Musical Santa Cecília

foto-alqueriaAquest diumenge 13 de setembre tots els seguidors de la sèrie l´Alqueria Blanca, que emet Canal 9, tenen una cita a Canals.

El motiu d´aquesta mediàtica visita es déu a que la Unió Musical Santa Cecília de Canals va participar el darrer mes d´abril en el rodaje, a Santa Eulàlia, del primer capítol de la nova temporada d´aquesta producció. Vora 80 membres d´aquesta societat musical varen entrar en escena repartits entre músics i figurants. L´esmentat capítol s´estrena per al gran públic aquest diumenge a les 10´15 de la nit.

Per això, la UMSC de Canals amb la col.laboració del Consistori, ha organitzat un acte que comptarà amb la presència d´actors i actrius de la sèrie.
Tot començarà a les 8 de la vesprada a l´Ajuntament de Canals on els representants municipals faran una recepció oficial als protagonistes. A les 9 de la nit al Centre Cultural, es realitzarà una roda de premsa on membres de la USMC i els actors de l´Alqueria Blanca, parlaran del capítol i del que va suposar la participació d´aquest colectiu musical en aquesta exitosa producció de Canal 9. El públic podrà formular preguntes als seus ídols televisius i al concloure la roda de premsa s´habilitarà un temps per a signatura d´autògrafs i fotografies.

Ja a les 10´15 de la nit, al Centre Cultural, es podrà veure el capítol mitjantçant una pantalla gegant.

Fonts de la UMSC de Canals han comunicat que de moment està confirmada l´assistència d´Òscar Pastor (Sento), Àlex Gadea (Diego), Iris Lezcano (Anitín), Nelo Gómez (Xavi), Paco Sarro ( Ferri), Raquel Escribano (Doña Teresa), Joan Gadea ( Don Joaquim) i Àlvaro Baguena ( Blai).

Amés amés, aquest dijous 10 de setembre a les 9 de la nit, Canal 9 i Trivisión, productora encarregada del rodaje, realitzen a Kinnepolis Paterna la pre-estrena del capítol i de la temporada. A aquest acte està convidada la UMSC de Canals i es preveu que acodisquen més de 1000 persones.