Els “mossets de plaer” protagonitzen l’agost gastronòmic de Bocairent

Dotze establiments formen part de la proposta de la Regidoria de Turisme

Des de l’embotit fins el polp i des de les hamburgueses fins la pericana són algunes de les propostes dels hostalers de Bocairent per a la campanya “Mossets de plaer” del 2013. La iniciativa de la Regidoria de Turisme arriba a la tercera edició consolidant la durada mensual iniciada l’any passat i, per tant, s’allargarà durant tot l’agost.

El preu de la tapa i de la beguda serà de 2,50 euros en els dotze establiments adherits que també sortejaran diferents regals entre els participants que hagen completat la butlleta d’inscripció.

La pericana és la protagonista al café-pub Les Coves i de l’Àgora Hotel mentre que l’embotit local estarà present a la geladeria Jijonenca.

El mosset “Terra i mar” és l’opció de la vinoteca Daniel Belda i la torrada de sèpia amb llonganissa de Bocairent i ceba aromatitzada amb herbes es podrà degustar al restaurant el Cancell. Timbal de polp a la gallega al bar Solbes i torrada de llom i tomaca amb formatge gratinat a la cafeteria l’Esglai són altres dels suggeriments ofertats. El bar Sifó s’ha decantat per una llesca de temporada i l’hotel l’Estació per una barqueta de txaka i salmó. Les últimes tres tapes són la mini-hamburguesa de la cafeteria el Terrat, la “mariolenca” del bar-restaurant La Rotonda i el “barquet de mar” del bar Ravalet.