Elena Llinares s’emporta el concurs de fotografia del 150 aniversari de les festes de Bocairent

boc20090915concurs_foto_150José A. Bernat realitza la millor instantània sobre la imatge de Sant Blai

L’alcalde de Bocairent, Josep-Vicent Ferre, i el president de l’Associació de Festes a Sant Blai, Vicent Silvestre, donaren a conèixer aquest 15 de setembre els guanyadors del concurs de fotografia convocat amb motiu del 150 aniversari dels Moros i Cristians. L’anunci va tenir lloc durant l’acte d’inauguració de l’exposició que fins el pròxim dia 25 permetrà observar les 33 obres presentades a la Sala “Joan de Joanes”.
El jurat va estar integrat per Noèlia Vañó, regidora de cultura per part del consistori; Antonio Vañó i Agustín Belda per l’organització; i els fotògrafs Antonio Sanchis i Joaquín Beneyto. En la categoria de millor plasmació de la imatge de Sant Blai es va imposar José A. Bernat amb el títol “Vítol”; qui va fer doblet a l’emportar-se el segon premi de la modalitat genèrica per “L’últim tro”. El tercer guardó va recaure en “Color i foc” de Ma José Ferre mentre que Elena Llinares es va proclamar guanyadora gràcies a “La comitiva”.
Palmarés
Modalitat genèrica
PREMI VOTS QUANTIA LEMA TÍTOL AUTOR
1r 30 300 € Benimerins La comitiva Elena Llinares Sanchis
2n 28 200 € L’últim tro José A. Bernat Bacete
3r 27 100 € Les nostres festes Color i foc Ma José Ferre Molina
Millor fotografia sobre la imatge de Sant Blai
Únic 32 60 € En busca de la llum Vítol José A. Bernat Bacete
boc20090915bconcurs_foto_15


Elena Llinares se lleva el concurso de fotografía del 150 aniversario de las fiestas de Bocairent
José A. Bernat realiza la mejor instantánea sobre la imagen de San Blas


boc20090915aconcurs_foto_15

El alcalde de Bocairent, Josep-Vicent Ferre, y el presidente de la Asociación de Fiestas a San Blas, Vicent Silvestre, dieron a conocer este 15 de septiembre los ganadores del concurso de fotografía convocado con motivo del 150 aniversario de los Moros y Cristianos. El anuncio tuvo lugar durante el acto de inauguración de la exposición que hasta el próximo día 25 permitirá observar las 33 obras presentadas en la Sala “Joan de Joanes”.
El jurado estuvo integrado por Noelia Vañó, concejala de cultura por parte del consistorio; Antonio Vañó y Agustín Belda por la organización; y los fotógrafos Antonio Sanchis y Joaquín Beneyto. En la categoría de mejor plasmación de la imagen de San Blas se impuso José A. Bernat con el título “Vítol”; que hizo doblete al llevarse el segundo premio de la modalidad genérica por “El último trueno”. El tercer galardón recayó en “Color y fuego” de Mª José Ferre mientras que Elena Llinares se proclamó ganadora gracias a “La comitiva”.
Palmarés
Modalidad genérica
PREMIO VOTOS CANTIDAD LEMA TÍTULO AUTOR
1r 30 300 € Benimerins La comitiva Elena Llinares Sanchis
2n 28 200 € El último trueno José A. Bernat Bacete
3r 27 100 € Nuestras fiestas Color y fuego Ma José Ferre Molina
Mejor fotografía sobre la imagen de San Blas
Único 32 60 € En busca de la luz Vítol José A. Bernat Bacete