El xativí Pepe Mallea guanya el Premi de Pintura Fira d’Agost

Per la seva obra “Oliveres velles”

El xativí Pepe Mallea ha guanyat el Premi de Pintura Fira d’Agost, per la seva obra titolada “Oliveres velles” de 170 x 125 cm realitzada en tècnica oli sobre fusta.

Així ho va decidir ahir el jurat reunit a la Casa de la Cultura de Xàtiva. Els membres del jurat, després de visionar les 65 obres presentades, van fer una selecció prèvia de 25 d’elles que van passar a estudiar amb un major deteniment. Van decidir atorgar d’entre aquestes el Premi de Pintura Fira d’Agost a l’obra catalogada amb el núm. 62 de l’artista Pepe Mallea Ibáñez, de Xàtiva.

El Jurat va fer constar en acta, per la seua qualitat, 3 Mencions d’Honor: a la núm. 3 de Antonio Albert Moltó, de Xàtiva (València) titolada “Bodegón”, de 150 x 120 cm tècnica acrílic; a la núm. 64 de José R. Blesa Vidal, de Canals (València), per l’obra titolada “Mensaje en una botella” de 140 x 160 cm feta en tècnica oli; a la núm. 57 de Salvador Ribera Lagardera, de Xàtiva (València), per l’obra titolada “Acrofòbia” de 150 x 100 cm en tècnica acrílic sobre fusta.