El Vernissa tanca la temporada d’estiu amb nous èxits

Aquest cap de setmana, els corredors de muntanya competiren en dues proves

La temporada d’estiu ha donat bons resultats per al club xativí Serra Vernissa. Aquest cap de setmana, els corredors de muntanya competien en dues proves. Al III Trail Túnel de Canals amb 20k i 825+, el Vernissa es va imposar per equips i continua liderant la general del Circuit Trail València ara amb 4 punts d’avantatge sobre el Trail Villar. Tomàs Esmel va ser 4t, Calabuig 6é, Gil 14é, Jose Maria Martínez 24é, Balaguer 89é i Mateu el 171é.+ A l’esprint trail de 11k i 400+ van ser 3r per equips de manera que es situen 2n a la general, darrere del 5 Dedos Valencia.

Van puntuar amb Elo López, Irene Palomares, Javier Ibáñéz i Ricardo Cerdá. Per la seva part, Irene Palomares continua liderant la general femenina individual. Al Marató de Javalambre cal destacar la 3a posició d’Orquin, a més de la participació de David Pajares que va millorar el seu temps en 45’. Una dura prova de 46km i 2.600+ on l’any passat Orquin ja va ser 2n i fa dos any Català 3r.

A la modalitat d’Ultratrail, Cebrià Garçó va participar a l’Ultra Pirineus, puntuable per a la Copa del Mon Sky Runner World Series, acabant el 56 amb un temps de 16h23’. També va participar Isaac Marco Cózar. Cebrià també va participar unes setmanes abans al Desafio Osomiedo, un Ultra de 86km, 9400+ i 300 corredors, al que va acabar en 6a posició amb 10h i 17’. Altres resultats que cal destacar de les últimes proves celebrades als mesos d’agost i setembre han sigut la 5a posició d’Orquín al Trail i la 4a de Martínez Belda a l’Esprinttrail de Soneja.

La participació del Vernissa al Marató Nocturn Camins de Cabres a Genovés de 42km i 2.500+ per les muntanyes de La Serra Grossa, amb Tomàs Esmel 5é, Orquín 6é, Pastor 7é, Calabuig 14é, Pajares 35é i Flavia Orz la 102 i pujant al pòdium com a 3a fémina. A la modalitat de mitja marató nocturna, hem de destacar també el 7é lloc de Tormo, el 34 de Dani Gatto i el 94 de Sergi Simo. Aquest cap de setmana alguns components del club participaran al Bellús Trail Mountain en les dues modalitats, els 18k i els 42k.