El VAO-El Teler s’imposa al Gandia

El 13 no és bon número per als ontinyentins

Una jornada més que passa, i una jornada més que suma l’equip de volei del VAO-El Teler sense conèixer la derrota. En aquesta ocasió, el partit va ser contra el CV Gandia, penúltim classificat de la categoria, que no suposà cap problema per als ontinyentins. Amb aquest, ja van 13 partits sense perdre.

Un resultat de 3-0 per a l’equip del VAO, que tornava a jugar com a local després de 9 jornades seguides actuant com a visitant. Els parcials, sense ser massa ajustats, reflecteixen la superioritat d’un equip que està batent rècords en la seua categoria: 25-20, 25-17 i 25-18.

Ã’scar Gisbert, flamant fitxatge del VAO-El Teler, i que jugava el seu primer partit amb el club del qual ell n’és fundador, deia estar «molt content de poder gaudir d’un volei del nivell que ofereixen els meus companys, i en ma casa». A més, també comentava que «estic molt content que els meus companys i amics hagen comptat amb mi per tal de jugar amb ells la fasse d’ascens. És una gran satisfacció veure on ha arribat el club que fa tants anys vam formar un grup d’amics bojos pel volei».

El proper partit serà este dissabte 20 de febrer, a les 18 hores en el pavelló d’Ontinyent.