El VAO-El Teler obté la classificació matemàtica per a la fasse d’ascens

Contra el C.V. Liceo Francés, i amb un resultat dels més clars de les últimes jornades (3-0: 25-12 / 25-17 i 25-17), el VAO-El Teler afiança la seua posició al capdavant de la clasificació de la 1ª autonòmica sènior masculina, i aconsegueix la classificació matemàtica per a disputar la fasse d’ascens a 1ª nacional..

El partit es presentava complicat per als ontinyentins, ja que el Liceo Francés venien de guanyar el CV Albatera, tercer classificat de la categoria. Però els del VAO-El Teler no van donar cap opció els seus rivals des del primer punt del partit fins l’últim.

Cal destacar la gran aportació que en atac va fer Vicent Alfonso, amb uns remats espectaculars que provocaren més d’un aplaudiment del públic assistent al partit, i el retorn de Pac Soler després de dos setmanes de baixa a causa d’una lessió al genoll.

El propi Vicent Alfonso comentava que “no esperàvem que el partit fóra tan plàcid, però tampoc és que ells hagen pogut fer massa, perquè hem aconseguit estar els tres sets molt concentrats i no hem donat cap oportunitat d’entrar en el partit”.

Per la seua banda, Miguel Angel Martí expressava la seua alegria “per la classificació per a la fasse d’ascens a nacional, que no fa més que rflectir la gran temporada que estem fent”.

El proper partit, diumenge dia 28 al pavelló d’Ontinyent, a les 11.00 h.