El VAO-El Teler guanya i es deixa un set a Almassora

[13-5, 14-25, 25-21 i 10-25]. Eixe va ser el resultat de l’últim partit jugat pel VAO-El Teler, contra el CV Almassora. Els d’Ontinyent tanquen l’any sense haver patit cap derrota i havent-se deixat solament dos sets en el camí.

El que estranya del resultat de l’enfrontament és que un d’eixos sets que ha perdut l’equip del VAO siga precissament contra l’últim classificat, i en un partit amb uns parcials tan clars. “Ha estat producte d’un excés de confiança que ens ha provocat guanyar els dos primers sets tan clarament”, comentà Pac Soler, central del VAO-El Teler.

Soler comentava també que “una sèrie d’errades i impresicions en la recepció i la defensa han fet que el rival agafara ales, i hem reaccionat massa tard”, digué.

Per la seua banda, Miguel Angel Martí destacava “la temporada que estem fent, que és simplement espectacular. En començar la temporada, no pensàvem que les coses ens anirien tan bé, i la veritat és que ens hem guanyat el respecte de tots els nostres rivals.”

Ara, el VAO-El Teler descansarà fins el dia 17 de gener, quan s’enfrontarà al C.V. Picasssent. Per el moment, els de la capital de la Vall d’Albaida sumen 8 victòries en 8 partits disputats.