El VAO-El Teler guanya al Nazaret i manté el lideratge en un partit agònic

El marcador final ho diu tot: 25-18/ 24-26/ 28-26/ 23-25/ 24-22. En el partit més igualat que han jugat els ontinyentins en la seua història, els del VAO-El Teler aconseguiren reafermar-se com a líders de la 1ª divisió autonòmica i fer un pas molt important cap a eixa fasse d’ascens a nacional que cada vegada es veu més a prop.

Va ser contra el CV Nazaret, que presentava un equip bastant renovat respecte del que van presentar a Ontinyent, mentre que el VAO acudia a València amb els seus jugadors habituals. El partit començava amb una gran demostració ofensiva i defensiva dels locals, a la qual els d’Ontinyent no van saber respondre en cap moment. Únicament en els instants finals del set, els ontinyentins pogueren arreglar una miqueta el resultat i arribar als 18 punts.

Els tres sets següents semblaven trets del mateix motlle: un CV Nazaret jugant molt concentrat en defensa i un VAO-El Teler que no podia amb un equip que arribava a totes les pilotes. Finals de set molt justos, i tan sols resolts per detalls d’un equip o d’altre. Menció especial mereix el quart set, on els ontinyentins van arribar a perdre 17-11, i a base de concentració i bon volei, remuntaren per a endur-se el set per 23-25.

Ja en l’últim set (que es juga a 15 punts), el cansament i els nervis apretaven a tots dos equips per igual. Com ja semblaven indicar els parcials anteriors, res no anava a decidir-se amb un resultat clar per a cap d’ells. I després de punts d’infart i de molta alternança de punts de partit per als dos equips, un error dels locals donava el partit i els dos punts al VAO-El Teler, que es confirmava com a líder en solitari.

Eduard San Anselmo, capità de l’equip, es mostrava crític amb l’actuació dels d’Ontinyent:

No podem jugar un partit d’aquesta importància i contra un rival d’este nivell, amb la poca intensitat que hem demostrat hui. L’objectiu és arribar a la fasse d’ascens a nacional i allí ens trobarem equips molt durs, així que hem de començar a mostrar els queixals i augmentar el nostre nivell defensiu i la nostra agressivitat.

Miguel Angel Martí, jugador destacat del partit, comentava que:

Este partit era el més complicat que teníem en la segona volta i, amb molt esforç i una miqueta de sort, l’hem pogut treure endavant. Ara ens podrem dedicar a treballar més l’aspecte físic, per tal d’arribar amb una bona base a la fasse.

El proper partit, serè el diumenge dia 7 a Sedaví.