El VAO-El Teler guanya al Canals per 1-3

Amb la victòria del dissabte passat contra el CV Canals per 1-3 per als de la capital de la Vall d’Albaida, el VAO-El Teler continua imbatible i líder en la seua lliga de 1ª autonòmica de voleibol.

Els ontinyentins no trobaren la major dificultat, llevat del segon set en els que una mala defensa i un atac inexistent propiciaren l’empat per part dels canalins. Probablement, molt va tindre a veure en aquesta derrota parcial el resultat tan clar del primer set (9-25), que provocà un excés de confiança en els del VAO, que van saber aprofitar els de casa.

Però els d’Ontinyent es sobreposaren a este impediment, i retrobaren el seu joc, guanyant els dos últims parcials de manera còmoda.

Així les coses, el VAO-El Teler continua primer de la seua categoria, a un punt del segon classificat, el CV Nazaret, equip al qual s’enfrontaran dissabte que ve en un partit clau que decidirà el primer classificat de la categoria. Jose Manuel Martí, entrenador i jugador del VAO, afirma que:

Serà el partit més complicat de la lliga, en casa d’ells i contra un equip que s’ha reforçat bé. Tot sembla indicar que serem els dos equips que anirem a la fasse d’ascens a nacional.